21. maj 2023 kl. 09:28
U13 spillede lørdag i det Sydfynske.

Vejret var godt, uden at det var for varmt, samt en lille vind, så vi tænkte formen nok skulle holdes længere idag end sidste kamp hvor varmen blev et problem.

Vi skulle forsøge at tage vores første udebanesejr i denne forårssæson.

Drengene var friske og veloplagte fra starten af, vi gennemgik taktiske aspekter vi skulle fokusere på at forbedre samt vores målsætninger for kampen.

• Være sultne efter at dominere.
  • Vise aggressivitet.
  • Spille fornuftig pos session.
  • Ikke lade forholdene styre os.

Sidste weekend lød det på en sejr, men målsætningerne fejlede vi på.

Det skulle være anderledes idag lød det fra trænerteamet.

Vi starter kampen ret fornuftigt, vi skulle lige læse modstanderen lidt og prøve nogle ting af, her kommer de til nogle mindre chancer, men som kampen skrider frem ender vi med at side solidt på spillet.

Vi spiller fornuftig når vi skal det, og åbner vi op får hurtigt angreb så gjorde vi det.

Vi kommer i løbet af første halvleg til mange chancer, men en rigtig god keeper står i vejen, og mange andre gange var vi ikke skarpe og stod ude af balance.

Dog kæmper vi os i 15. Minut til et mål af Rasmus Olander. Kort efter befinder Tristan Kildemoes sig til et oplagt spark som han sikkert sætter ind.

Herfra sidder vi meget på spillet, men vi bliver for kække i et moment som Tåsinge udnytter og reducere kort før halvleg. 1-2

Vi snakker meget i halvlegen at den her kamp har vi alle muligheder for at vinde men det kræver sulten og viljen. Vi skulle huske på at Tåsinge endnu ikke havde taget en sejr, så de var sultne.

Og så skulle vi koncentrere os mere offensivt og finde balancen så vi kunne udnytte chancerne.

2.Halvleg starter og vi lægger pres på, og her tog drengene ansvar og fandt koncentrationen frem. 32. Minut scorer Samson Dennis til 1-3, og i 38.Minut scorer Almin Ramic på flot opspil til 1-4

Tåsinge sætter derfra en ekstra mand ind, og her begynder vi godt at kunne mærke vi ofte ender i undertal, men vi holder dem godt fra chancer alligevel!

Dog klumper vi i et enkelt moment hvor overtallet sejre og Tåsinge reducerer til 2-4.

Tåsinge trækker en mand ud og vi tager mere og mere magt over kampen.

Vi ser her i de sidste 10 minutter, at vi virkelig var i en anden klasse end modstanderen rent formmæssigt. Tåsinge var trætte, OB spillede sit spil.

Og med 5 minutter igen scorer Magnus Hardt på en 2.bold til 2-5 og lukker kampen helt.

En overordnet rigtig, rigtig fin kamp af drengene. Mange spillere overraskede med deres kvalitet idag, hvilket er en kæmpe præstation.

Eneste minus vi kunne komme med efter kampen, var at vi havde så mange chancer vi bare ikke får scoret på.

MOTM blev idag Tristan Sander Kildemoes som spillede en fremragende kamp, hvor han tørnede ud på Venstre Back, selvom han altid har spillet centralt og offensivt.