På pointtavlen

06. september 2023 kl. 17:57
U17 kom i gang

U17 fik point i Tved.

AFBUD fra målmand, 13 spillere Tobias som tidligere målmand tog målmandsposten og det var en mere end god debut. i løbet af kampen spillere som beder om udskiftning, men skader hos 2 andre gør de må blive på banen kampen ud. U 17 blev udfordret og 2-2 kunne være endt med sejr, men bolden ramte desværre stolpen 1 minut før slut fløjt.

Vi kommer foran på Mål af Khalil.

Spiller en god første halvleg, var klar fra start, tog duellerne som vi trænere havde efterspurgt og spillet flyder fornuftigt med 1 gangssfleveringer.

Vi trænere havde bedt spillerne om at minimere fejlafleveringer med bedre koncentration, det lykkedes bedre end i sidste kamp mod Årup 1 halvleg til dels godkendt.

I pausen roses spillerne for præstationen, kampråb så skulle vi være klar!!

Vi var ikke klar og efter 2 minutter 1-1, der gik 10 minutter hvor alt positivt fra 1 halvleg var glemt. Så sker det som forventet Tved kommer på 2-1.Op ad bakke igen. Langsomt finder U 17 tilbage til takterne fra 1 halvleg og det udmønter sig i udligning igen ved Khalil, som nu har scoret 3 MÅL i 2 kampe. Vi presser på og i sidste minut kunne vi have scoret og vundet, men som skrevet rammer bolden stolpen.

Vi kommer på tavlen, vi omsætter trænings øvelser på banen, mange skridt i den rigtige retning