OB U14 Liga 3 mod Marienlyst

13. juni 2021 kl. 11:28
Uafgjort i Ådalen lørdag formiddag

Lørdag stod den på sidste kamp i puljen

Det var en kamp af stor betydning, da de stribede med en sejr ville rykke direkte op i Liga 2B efter sommerferien.

Første halvleg blev en meget taktisk affære uden de store chancer.

Desværre måtte både August og Emil udgå med skader midt i første halvleg, som betød en del rokader

2.halvleg

Var kun 5 minutter gammel da Adam scorede til 1-0 efter en flot assist af Kevin.

Desværre varede glæden ikke lang tid.

10 minutter senere havde Marienlyst scoret 2 gange på nogle dumme fejl.

Igen fik det førende hold ikke lov til at glæde sig særligt længe.

Vi udligner til 2-2 ved Kevin, som flot sparker den ind fra kanten af feltet og vi kommer også foran efter ca. 60 minutter ved Adam, som kæmper sig igennem og dribler målmanden.

Desværre for os udligner Marienlyst til 3-3 med 4 minutter igen, hvilket også bliver slutresultatet.

Uafgjort i en rigtig seværdig kamp, hvor begge hold havde lidt defensive problemer, men hvor begge holds angreb fungerede rigtig fint.

Desværre kan vi ikke selv bruge resultatet til noget, andet end at sige, at drengene er ubesejret hele foråret i turneringen.

Vi skal i play-off kamp på onsdag mod en puljevinder fra Jylland om 1 plads i Liga 2B.