Status Serie-1-kvalifikationen

image En sejr og et nederlag.
25. april 2023 kl. 15:45

Efter to kampe i Serie-1-kvalifikationen er klubbens højest rangerede seniorhold kommet fra land med en sejr og et nederlag.

Første test: BK Posten hjemme på kunstgræsset.
4 spillere fik ved denne lejlighed deres debut i den stribede trøje: Frederik Guldbrandt Jespersen, Arthur Valentin Poulsen, Frederik Kjær og Emil Berg. Tillykke til dem 🥳

Kampen stod d. 15-04 og der var arrangeret opstartsfest for seniortruppen bagefter – der var altså rigeligt at se frem til for spillerne.

Håbet var, at kampen skulle spilles på OB’s præmisser og vi skulle dominere kampen. Sådan blev det ikke helt.

Det meste af første halvleg var striwede tropper bedst, men de kom hurtigt bagud ved Postens første rigtige besøg på den halvdel af banen.

OB kunne og skulle have scoret en del mål i første halvleg, men skarpheden manglede. De måtte nøjes med et enkelt.
Målet blev sat ind af Søren Erik Nielsen efter forarbejde af Oliver Tirsbæk Jørgensen og en redning undervejs fra Postens keeper.

I anden halvleg går der ikke længe før OB kommer på 2-1: Søren Erik Nielsen kan sparke bolden de allersidste centimeter ind i målet efter Postens keeper igen har halvklaret – denne gang var det Frederik Guldbrandt Jespersen, der havde udfordret ham.

Resten af anden halvleg bliver en meget rodet affære og Posten kæmper bravt for en udligning, som – heldigvis for striwerne - aldrig kommer. OB får sjældent spillet til at flyde, men får kæmpet sejren hjem.
2-1 slutter det. Cadeau til Posten for at bringe så meget fight – endda på trods af mange fastende spillere.

Kampens spiller: Kristian Olesen

Anden opgave: Ude mod Dal.. KFUM!

Lørdag d. 22. april skulle truppen vise, at premiere-nerverne havde lagt sig.

Selvom opgaven på papiret var svær – var der en skøn tro på tingene.

Kombineret med god fight og flotte indsatser var det en virkelig god kamp. Desværre endte det ikke med tre point til striwerne.

Odense KFUM havde inden sæsonen haft MEGET travlt på transfermarkedet.

Ja faktisk har de ikke bare fået ny træner – de har sågar også fået helt nyt hold 🤔.
Da tingene gik skævt i Dalum IF kunne deres Albaniserie-hold finde ly i Odense KFUM, der ellers stod med meget få spillere tilbage kort inden sæsonstart.
Jeg ved ikke om man kan tale om, at en fjer kan blive til ti høns – men KFUM er vel ret beset gået fra, at være udtrækningstruede til at være klare favoritter i rækken.

Det var da også et stærkt hold vi mødte i KFUM-parken på en flot lørdag eftermiddag.
Men en nem opgave – det kom de ikke på. Denne gang var det OB der måske var bagud på kvalitet, men rigtig flot med i kampen.

KFUM havde bolden mest og de fleste chancer – men OB var bestemt farlige når de greb chancen frem af banen. Det blev dog mest i form af nålestiksoperationer på omstillinger.

Flotte præstationer i forsvaret og på målmandsposten var udslagsgivende – 0-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsætter samme kampbillede og de blå-hvide holder stand i yderligere 10 min før KFUM scorer til 1-0 – få sekunder efter, at der har været hjørnespark i den anden ende.

Igen kommer der enkelte muligheder for et udlignende mål, men KFUM er bedst og skarpest.

De scorer til 2-0 efter hjørnespark – denne gang i OB’s ende.

Det bliver også kampens endelige resultat.

OB har meget stor ære af kampen og selvom det ikke blev til point til stillingen – så var det en positiv oplevelse for langt de fleste på og omkring holdet.
Med fra kampen tager vi den fight, det gode humør og den flotte organisation vi præsterede.

Kampens spiller: Sebastian Schiller