Serie 3/kval fik hjemmesejr

09. april 2022 kl. 06:27
Sol, Regn, hagl var betingelserne

Fredag aften var Serie 3/kval igen i aktion, der skulle følges op på sidste weekends sejr i Båring, denne gang på hjemmebane mod BBB

En meget tæt kamp, hvor det at kunne scorer mål blev afgørende, BBB spillede klogt rundt med bolden mens hjemmeholdet kæmpede mere med at få afleveringerne til at sidde i skabet

Alligevel var det OB som på en solo aktion kom foran 1-0 allerede efter 6 minutter – resten af halvlegen var på det jævne og samme billede BBB spillede og OB kæmpende godt og kom frem til flere chancer. Pause stilling 1-0

2. halvleg var lige fløjtet op og så åbnede himlen med hagl og regn og det gjorde banen meget våd og der kom lidt flere tilfældigheder, BBB blev aldrig rigtig farlige på den sidste 1/3 til det var OB holdet for kloge og i den anden ende var der forsat muligheder og en enkelt meget stor som blev brændt.

Med to minutter af den ordinære tid, fik OB igen bolden i kasse med hjælp fra BBB keeper, efter et hjørnespark 2-0 som også blev kampens resultat

Næste kamp for S3/kval er tirsdag den 19. april, hvor holdet gæster Rema 1000 Stadion i Assens