03. april 2022 kl. 08:27
Lørdag eftermiddag galt det første turneringskamp

Serie 3/kval Båring - OB 1-2 (0-1)

13 spillere, heraf 2målmænd, den 3 udlånte vi til det andet serie 3 hold.

En kamp som kunne gå begge veje, men OB dog som det bedre hold i 1 halvleg. Kampen blev præget af  en del advarsler til Båring som dog kæmpede godt.

Der var optræk til flere scoringsmuligheder i begge ender, men hver gang manglede der kvalitet i det sidste, det kom dog lige før pausen da en friløber til Jahn Hussam blev sat sikkert i mål.

I pausen snakker vi om vi er det bedre hold, men vi skal stadig have respekt for modstanderen selvom vi fører 1-0

Et sammenbragt hold af spillere bestående af oldboys, senior og U 19 spillere kom ud til 2 halvleg med tro på at kampen kunne vindes

2 halvleg bølger spillet frem og tilbage med advarsler til begge hold. 15 minutter før slut får OB en advarsel. Vi kæmper godt og i det sidste minut inden de 10" minutters udvisningen, serverer Jahn Hussam en bold til Oliver og endnu en friløber som vi udnytter.

Vi bliver 11 igen og Båring kommer på 2-1, så var der spænding igen.

Vi holder føringen, og burde have haft et straffe 10 sekunder før slut fløjt, men dommeren fløjtede af og vi vandt fortjent 2-1 over et godt, men til tider hårdt spillende Båring hold.

Man Of the Match Jahn Hussam. Sejt at spille kampen færdig med en hånd som måske er brækket.