Menu

Så er OB senior klar til forårets kamp

image
Jesper Eriksen
04. april 2021 kl. 07:42
Nyt fra senior

Vi glæder os over at vi igen er i gang med fodbolden, og især at vi om lidt spiller turneringskampe. Nu bliver vejret også bedre, så what not to like J

Vi har haft en kort opstart, og en lang pause, så fokus har været at træne os tilbage til anstændig form. Så trænerne Søren og Preben har fravalgt træningskampe og satset på flere træninger for vi ønsker fitte spillere som tåler belastning når alle turneringer afvikles på ca. 3 måneder. Her er vores fast behandler Carsten en vigtig sparringspartner for spillere og trænere, da vi ikke vil have dumme overbelastningsskader.

Samtidig har vi også genopfrisket det gode sociale fællesskab på tværs af holdene med intern træningskamp og fælles træning.

Målmandstræner Tommy Edelweiss fortsætter det gode udviklingsmiljø omkring vores målmænd. Som noget nyt er U19’s målmand også med for vi ønsker i Senior at vores dygtige U19’ere har en god relation til Senior inden de kommer op til os.

Senior i OB består af tre hold, og vi træner sammen og samtidig. Vores tre kunstgræsbaner centralt i Odense er unikt, og gør at vi tilbyder flotte forhold uanset om du spiller Serie 1, Serie 3 eller Serie 4.

 

Vil du høre mere om at spille fodbold i OB senior eller træne med, så kontakt

Søren Peter på tlf. 22200532

 

Luk