S2.1 kamp mod FC BIH

27. august 2022 kl. 18:08
Nederlag i første kamp

Et afbudsramt hold skulle lørdag eftermiddag forbi Ejbyskolen og møde FC BIH i første turneringskamp

En lille bane som passede hjemmeholdet fint og det var også dem som sad på spillet uden at blive rigtig farlige.

Efter 31 minutter lykkedes det dog hjemmeholdet at bringe sig foran 1-0 som må siges at være fortjent, det slog dog ikke striberne som i dagens anledning var i grønt ud, for efter et indlæg stod Nick Mikuta lige pludselig med bolden for fødderne og sparketeknikken fejlede ikke noget 1-1 OB s første spark på mål – det blev også pausestillingen

2. halvleg blev et lidt mere anderledes kampbillede, OB forsvarede sig forsat godt, men kom lidt mere med i spillet, det var dog hjemmeholdet som scorede 2 flotte mål, målet til 2-1 indlæg og perfekt timet hovedstød og 3-1 målet et langskud som brækkede og gik op i hjørnet.

Det nående også at blive 4-1 inden OB igen via indlæg denne gang fik reduceret på et hovedstød – det blev ved 4-2 resten af kampen.

Næste kamp er allerede onsdag hjemme i Ådalen, hvor Odense Foxes kommer på besøg kl. 18:30