image
Jesper Eriksen
01. september 2022 kl. 07:07
Onsdag aften stod den på serie 2 kamp

Det var kamp 2 for begge hold, gæsterne kom ud af første runde med 3 point, mens OB måtte tage tomhændet hjem fra BiH Odense.

OB startede frisk ud og sad på spillet de første 15-20 minutter ikke de store chancer og så var det som om gæsterne kom mere med i kampen

De gange hvor gæsterne kom tæt på, stod en sikker sidste skanse i OB målet og på samme vis i den anden ende, da OB fik en kæmpe chance, hvor gæsternes målmand lavede en refleks redning.

3 minutter før pausen tog Kasper Boholt Kristensen chancen langt udefra, da keeperen stod langt ude 1-0 som også var pause stillingen

2 halvleg fandt OB holdet aldrig melodien, mange fejlafleveringer og boldtab og efter 20 minutter gik den ikke længere da gæsterne fik udlignet til 1-1

Resten af kampen var rodet og OB prøvede uden det helt lykkedes og da gæsterne heller ikke kom nærmere endte kampe 1-1 og dermed første point på kontoen til striberne.

Kommende weekend er OB oversidder, så næste kamp er ude mod Posten søndag 11. september