Menu

OB 1.Senior

image
RO
12. august 2020 kl. 09:56
Glæder sig til sæsonstart lørdag

OB 1.Senior glæder sig til sæsonstart lørdag d. 15. august kl 15.00 i OB

 

 

Efter en måneds opstartstræning for OB Seniortrup glæder spillere, trænere og ledere sig til sæsonens først turneringskamp i Serie 1 mod sydfynske SFF2015.

 

Vi har haft en rigtig god opstart med stort fremmøde til træning, god intensitet og nye spillere er mødt frem. Resultatmæssigt har det været ganske okay med tre ud af tre træningskampe vundet.

Træningskampe hvor alle Seniortruppens spillere har fået spilletid, og med et fokus på at få kilometer i benene og skabe nye relationer mellem Seniortruppens gamle og nye spillere.

 

Hvad har vi set og lært af træningskampene? At holdets DNA består og at vi med nye spilletyper har fået flere værktøjer til at vinde kampene.

 

Vi har med en større tilgang til alle kæder lagt yderligere på Seniortruppens spillemæssige talent samt etableret en bredde vi tidligere har manglet.

Samtidig har vi med et dedikeret fokus på skadesbehandling og –forebyggelse holdt truppen frisk ud over en enkelt alvorlig skade. Ingen tvivl om 8 måneder uden kampe kræver fysisk tilvænning….

 

OB Senior tør godt drømme søde drømme, men vi er realistiske nok til at vide vores hold skal trænes og spilles sammen henover efteråret. Så vores fokus er på, at vi præsterer til træning for der vi skaber relationer og spillemæssige udtryk. I de første kamp stoler vi meget på holdets DNA til at vinde os point.

 

Vores hold i Serie 3 har udskudt deres sæsonstart med en uge til fredag d. 21. august kl 18.30 ude mod Chang 2.

 

Vi ønsker alle hold i OB en god halvsæson, og håber at se jer til en eller flere af Seniors kampe i efteråret.

 

Skulle man have lyst til at træne og spille i OB, så kontakt Søren Peter Jørgensen på tlf. 2220 0532

Luk