Nederlag tirsdag aften

14. juni 2023 kl. 06:52
Serie 1 kval skuffede

OB - Nr. Aaby IK 0-1 (0-0)

Der var mere end 3 point på spil for OB holdet, for med en sejr kunne man sikre sig Serie 1 efter sommerferien.

Chancer og muligheder var der nok i, men gæsterne forsvarede sig godt og pause stillingen var 0-0

Kampbilledet i 2. halvleg var meget lig 1. halvleg og med 14 minutter igen får Nr. Aaby en 10 minutters udvisning, så blev der jagtet endnu mere, desværre lykkedes det ikke striberne og da gæsterne blev fuldtallig, blev ondt værre, da det var dem som fik bolden i mål.

Ikke flere scoringer og dermed var det nogle skuffede striber som gik mod omklædning.

Nu bliver kampen på lørdag i Bolbro Parken en spændende en, da begge hold skal have 3 point OB sikre sig med en sejr og en Bolbro sejr så skal de håbe på andre resultater flasker sig og gør de det kan de også ende i serie 1