3 på stribe for Serie 3

20. april 2022 kl. 07:09
S3-kval fik udesejr på Rema 1000 stadion i Assens

Tirsdag aften stod den på 3. kamp for OB s serie 3-kval og rammen var Rema 1000 Stadion i Assens

Flot aften med sol over det hyggelige stadion, desværre levede banen ikke op til omgivelserne, banen lignede ikke en der kunne spilles fodbold på.

Nok om banen, det var ens for begge hold.

Kampen blev en fight og med bolde i luften, da det var svært at spille spillet på jorden, ikke de store chancer i løbet af 1. halvleg, så pausestillingen var 0-0

Træner Knudsen må have sagt noget klogt i pausen, for det blev et mere roligt hold som spillede klogt og defensiven stod kompakt og det var meget få gange at Assens kom igennem.

I den anden ende, var der enkelte muligheder uden det blev rigtig farligt, det lykkedes alligevel at få bolden i mål, en hurtig omstilling og Jahn Hussam sparkede skarpt på kassen lige uden for feltet 0-1

De sidste minutter blev der lagt et lille pres på OB defensiven, men det lykkede at holde stand og sikre sig sin 3. sejr ud af 3 mulige