21. juni 2021 kl. 06:30
Status over weekenden

SØNDAG 20. juni

U10A1

U10A1 kampen mod Marienlyst blev aflyst søndag formiddag på grund af lyn og torden (sikkerhed i første række)

Kampen spilles istedet for på onsdag kl 16:45 i Ådalen.

U 10 A2 i Kværndrup

Resultat 4-3 til Kværndrup.

1 Halvleg

Kommer vi hurtigt bagud 2-0. Vi har svært ved at få vores spil til fungere og modstanderen bryder ofte vores opspil. 2-1 står ved pausen.

2 Halvleg

Scorer Kværndrup hurtigt til 3-1 og halvlegen virker uendelig lang. Vi får bedre fat, og scorer til 3-2.

5 min. før tid scorer Kværndrup igen, og vi presser på, og scorer på et flot solo løb.

Kampen fløjtes af, og en egentlig velfortjent sejr til modstanderen, som pressede os i store dele af kampen.

En kamp, hvor vi ikke får vores kombinationsspil til at fungere. Kværndrups rugbrød-drenge pressede os på fysikken, men drengene leverede et flot comeback, som de fik ros for. Selv om man en lille kan man godt drille de store 😊

LØRDAG 19. juni

U 10 B-stævne i Tarup

En dejlig varm formiddag i Tarup-Pårup, hvor vi spillede 3 kampe.

Drengene prøvede at spille forskellige pladser i dag, hvilket gik godt.

Vi er blevet bedre til at kombinere os igennem modstandernes forsvar, og laver nogle flotte mål, hvor vores førstegangsaflevering bliver afgørende.

Vi bliver til gengæld straffet når vi ikke løber retur, og hjælper vores holdkammerater.

Nogle gange tar vi for let på tingene, men vi bliver heldigvis klogere og bruger et nederlag konstruktivt, og får det vendt til energi.

Vi vinder 2 kampe og taber 1, hvor vi kører modstanderen over i den sidste kamp. Alle drengene fik scoret, så humøret var højt 😊