En rigtig god træningskamp

OB U 16 Liga 5

Vi har trænet hurtig bold omgang.

Vi spillede mod et U15 liga 2 B hold fra Stjernen Svendborg som teknisk var bedre på bolden.

Vi OB U 16 Liga 5 koncentrere os om os selv, det vi havde trænet, vores egen præstation, ikke kommentere modstander og slet ikke dommeren. De parametre blev mere end opfyldt

OB kommer foran 1-0 på et gennemspillet angreb med få berøringer. Desværre bliver Phillip skadet og må udgå, så som træneren Richard Møller Nielsen sagde engang, intet hold er bedre end dets reserver.

Omrokering gav lidt uro, men spillerne fandt hurtigt ud af deres opgaver på nye pladser, og det er jo de træningskampe er til for at afprøve spillere på uvante positioner

2 halvleg går igang og stillingen er 1-1. Vi taber 3-1, holdet bevarer troen på et resultat hele kampen, ingen slog op i banen på trods af vi kom bagud og tabte.

2 halvleg blev præget af trætte spillere, men når jeg bad om 5 minutter mere fik jeg 10. Stor ros til holdet og spillerne.

At spille lige op mod et liga 2 U15 hold givet tro på en god sæson for OB U 16 Liga 5.

Som dommeren sagde efter kampen, der var ikke meget forskel på holdene, det kunne være gået til begge sider. Vi og de fik underkendt scoringer.

Næste kamp ude mod Otterup på søndag kl. 12.00.