03. november 2021 kl. 01:58
Sidste dag i oktober gav 4 point

Begge U15-hold spillede søndag eftermiddag kampe på hjemmebane.

Liga 2B startede eftermiddagen med en hjemmekamp mod rækkens førerhold S.f.B, som efter 8 kampe stadig havde maksimumspoint og dermed havde første pointtab til gode.

Det pointtab kom i Ådalen. Kampen bølgede frem og tilbage i lange perioder, dog med OB med et lille overtag i de første 25-30 minutter. Det resulterede i en friløber, som Svendborgs målmand flot reddede og et straffespark efter hånd på bolden i feltet, som han også redder. I den anden ende redder vores målmand også en enkelt friløber.
Herefter får vi et større spilovertag og kommer til 2-3 store chancer yderligere, mens vi holder S.f.B til skud fra distancen og halve chancer. Ind ville bolden dog ikke. Enten stod Svendborgs målmand i vejen eller også ramte vi stolpen. Øv.

En helt igennem rigtig flot indsats af hele holdet. Baseret på chancer havde vi fortjent alle 3 point i dag. Men det vigtigste var for drengene at se, at når vi virkelig kæmper for hinanden og får sat noget af det i scene, som vi øver til træning, så kan vi spille op med de bedste i rækken. Selvom vi er oprykkere.

Kampen kan ses ved at klikke under her

Allerede onsdag aften spiller holdet igen på hjemmebane mod SGI/SSK kl. 18:45

--------------------------------------------------------------------------------

Liga 5 sluttede eftermiddagen af med deres sidste kamp i efterårssæsonen. På hjemmebane bød vi TPI op til dans.

Vi starter ud på bolden, hvor TPI i starten overlod boldbesiddelsen til os. Det udnyttede vi rigtig flot. 1, 2 og 3 efter 15 minutter fra 3 forskellige målscorere også stod der 3-0 til os. Især mål nummer 2 var rigtig flot opspil og lige efter det som der trænes på til træning.
4 skulle det også blive inden pausen efter en bolderobring og hurtig kontra. Herefter viste TPI, at de også ville være med. De fik reduceret til 4-1 efter en god kontra fra deres angriber, som flot vred sig fri af vores forsvar.

Anden halvleg blev mere jævnbyrdig, hvor vi ikke fik spillet til at flyde lige så godt som i første halvleg. Dog havde vi konstant et overtag i boldbesiddelse, men kombinationerne flød bare ikke helt perfekt. Dog fik vi stadig scoret yderligere 3 gange, så kampen samlet endte 7-1 til os.
Rigtig flot sejr at slutte af på, hvor det blev til en flot 2. plads i rækken.

Udviklingen på rigtig mange spillere har været rigtig god, hvilket vi også fik set her i dag. Indsatsen var rigtig god hele vejen igennem, også selvom spillet ikke altid kørte helt som vi håbede.
Men flot sejr og fortjent 2. plads i efteråret.