U15 på tur til Spangsbjerg

14. oktober 2021 kl. 13:55
Onsdag aften en tur i det jyske

U15 Liga 2B spillede onsdag aften mod Spangsbjerg på udebane.

Vi stod inden kampen uden målmand, da begge vores er skadede. Derfor måtte vores topscorer, Adam, ind og tage kassen.

Første halvleg bliver vi presset med tilbage af et sindssygt aggressivt og højt pressemøde Spangsbjerg hold, som helt sikkert kom for at vinde.

Det var som om, at vi ikke rigtig kom i gang, men alligevel endte vi med at føre 1-0 efter en fantastisk tur af Elijas, som vel snød 3-4 mand inden hans lagde bolden i kassen.

Det resultat holdt dog ikke ved, da Spangsbjerg fortsattes sad på spillet og var bedre med bolden på dagen, hvilket resulterede i en udligning inden pausen og en føring til dem i anden halvleg.

Kampen endte med et 1-2 nederlag til os, som var fortjent nok i dag.

Adam står en rigtig god kamp på kassen og redder flere store chancer og holder og derfor inde i kampen, så vi til sidst er tæt på at kunne få en udligning.

Kort sagt, så blev det en frustrerende, men også meget lærerig kamp.

Vi var simpelthen for langsomme i tanke og handling i aftes, men vi ved at drengene rejser sig igen til næste kamp.