U14 på Sydfyn fredag aften

17. september 2022 kl. 00:38
Tog stærk sejr med hjem til Odense

Mega fed kamp drengene fik leveret fredag aften i Svendborg

Vi havde aftalt at der skulle være tænding og vildskab med ind i vores spil, vi skulle ikke stå endnu engang med fornemmelsen og følelsen af vi burde have haft mere med fra kampen.

Drengene leverede en fantastisk præsentation og der blev kæmpet en hvis del ud af bukserne mod et meget velspillende SFB hold.

Vi går til pausen med en føring på 0-2 og allerede efter 10 min i anden halvleg står den 0-4

Midtvejs i 2. halvleg tilkæmper Svendborg sig til et straffespark som de scorer på, det giver dem en fornyet tro på et comeback og de scorer faktisk kort tid efter igen så står 2-4 med 13 min igen

Det lignede og er en gyser

Selvom de får annulleret et mål og kæmper med alt de har holder vi stand og vinder fuld fortjent 2-4

En super indsats og bevis på, når vi har tænding og vildskab, så kommer der også noget ud af det.