11. oktober 2022 kl. 07:31
Mangler lige det sidste

U14 liga4 - Nyborg 2-6

U14 spillede søndag i mod Nyborg i Ådalen.

Vi har arbejdet med at bliver bedre til at presse modstander og at tro på os selv.

Derfor var der fokus på at være aggressive i pres og at lade modstanderen mærke os på banen. Samt at spille hurtigere bolden rundt.

Vi kommer fint fra start, sidder mest på spil, men mangler lige at være mere bedre til at komme til afslutninger. Vi er mere på end i sidste kamp og kommer foran med et enkelt mål.

Vi presser stadig og styrer spil, men så kommer der et mål fra Nyborg som gør at vi falder tilbage, spiller dårligt og mentalt ser vi opgivende ud.

Her kommer en periode på 15-20 min hvor intet går vores vej og vi indkasser 3 mål mere.

I pausen får vi sat ord på den ting vi aftalte inden kamp og vi kommer ud med oprejst hoved og igen kommer vi godt fra start.

Vi er meget på og presser fint og Nyborg får ikke lov til at spille som de vil og vi vender om på kampen, hvor vi har mange gode pasninger og skaber chancer ind i mellem, og så lykkes det os at score og det giver lidt boost til spillerne som spiller kamp færdig med fin indsats og holder ved med at spille på den måde vi vil.

Så ud af de 70 min så er det 50 gode minutter og 20 mindre god, som også koster. Vi arbejder videre med at blive bedre til at spille, drible og ikke mindst tro på at vi kan. Kæmpe ros til spillerne for flot indsats.