image
Jesper Eriksen
14. april 2024 kl. 08:29
Lørdagens hjemmekamp

Op til kampen fik truppen for første gang et reelt taktisk oplæg med vores principper og kampens fokuspunkter, samt gennemgik vi hvad vi forventede at møde.

Kampens 3 fokuspunkter overordnet lød på:

* Enhedspres, aggressivt og bevidsthed/pressignaler.

* Spil bolden ud fra målspark.

* Tempo i vores fase 3 spil.

Kampens starter som forventet med et hårdt pres af SFF og lange bolde, men vi holder kampen meget på deres halvdel.

Dog måtte vi bukke under for 2 hurtige mål på en lille og en meget markant offside.

Her begyndte vi mentalt at falde tilbage, men hurtigt fik drengene vendt rundt på det og vi lå solidt på spillet med nogle få lange bolde vores keeper og defensiv sørgede for at lukke ned for.

Vi går trods mange chancer til halvleg med 0-2.

Anden halvleg så vi virkelig forskellen på holdene. SFF var udkørte og parkerede bussen, og vi holdt tempoet højt.

Her blev de holdt til 3 mindre chancer på deres hurtige angriber som bare hele SFF’s kamp, og i den anden ende stoppede vi med at tælle chancer.

Vi var rigtig gode til at skabe chancer trods SFF stod kompakt med 9 mand i forsvaret, og får i løbet af anden halvleg reduceret til 2-2 og marginaler, samt en god keeper holder os fra at tage de 3 point.

Efter kampen er vi selvfølgelig ikke tilfredse, men alle spillerne kæmpede bragt og brugte al energi. Vores fokuspunkter blev fulgt og opfyldt. Det eneste vi manglede, var bare mere power og præcision på afslutningerne.

Så alt i alt en rigtig fint spillet kamp der nemt kunne have endt med en stor sejr.

MOTM blev idag Almin Ramic som fra sit indhop bragte en helt anden mentalitet til holdet og sørgede for at hver eneste medspiller der faldt ud af formation, kom på plads. Rigtig stærk kamp herfra!