U14 fik nederlag i Nyborg

06. september 2022 kl. 07:39

Øv bøv sikke en øretæve drengene blev vidne til da holdet spillede kamp i Nyborg søndag eftermiddag 6-0

Første halvleg starter vi med en meget kraftig modvind og ALT spil de første 15-20 min foregår på vores banehalvdel og hjemmeholdet kommer også hurtigt foran både 1-0 og 2-0, der efter har vi faktisk 2 store chancer man altså skal score på

Den periode spilles der god fodbold og vi ligner os selv men det var desværre kun for en kort stund, hjemmeholdet scorede yderligere 2 mål og vi går til pause bagud 4-0

I pausen taler vi om vi gerne vil sidde tættere på dem og ellers få flyttet spillet frem, det skulle vinden også gerne hjælpe os med

Vi spiller en okay anden halvleg men vi måtte bare erkende vi på dagen møder et markant bedre hold, hvor samtlige spillere var højere/bredere og fysisk meget foran os.