U13 tog point mod SfB

26. september 2022 kl. 09:13
Søndag eftermiddag i Ådalen

U13 spillede søndag på hjemmebane mod SfB.

En kamp hvor vi var spændte på hvordan modstanderen ville levere. Resultaterne viste det kunne gå begge veje, og det samme have vi også hørt fra andre hold.

Men idag var vi klar på den værste, og trods en opvarmning hvor vi ikke så helt skarpe ud begynder vi rigtig godt med at komme foran allerede 2 minutter inde i kampen.

Hele første halvleg dominerer vi virkelig, defensivt lukker vi ikke SfB ind til mange chancer. Vi ender dog desværre med at spille 7v8 pga. et gult kort, hvor SfB får udnyttet dette til at score da vi lige mangler den sidste mand defensivt i et moment.

Men i den anden ende fik vi virkelig vist det offensive spil vi har trænet.

Hele 5 mål scorer vi i 1. Halvleg og lukker kun 1 mål ind.

Havde vi været skarpere var det blevet til endnu flere.

I halvleg snakker vi om at vi skal holde ved det her momentum, spille vores spil, holde vores aftaler på banen og ikke prøve for mange ting af bare fordi vi er foran.

Dernæst, forsøge at holde målet rent i 2. Halvleg.

Desværre går det ikke sådan, SfB vælger at benytte sig af reglen med at smide ek ekstra mand ind hvis man er bagud med 3, og her mister vi lidt fodfæstet.

SfB lægger ud med første mål i halvlegen og herfra bliver vi vores egen fjende.

Vi støtter ikke hinanden på banen defensivt og offensivt, og idet vi brænder nogle gode chancer, mister vi en del af den selvtillid vi ellers havde i og fra første halvleg.

Men til sidst i kampen får vi hevet os selv op igen og får scoret nogle rigtig fine mål.

Kampen ender 7-4, og drengene skal have ros for en overordnet fortjent sejr. Kæmpe ros for 1. Halvleg, men 2.Halvleg falder vi meget i niveau, hvilket vi skal arbejde på at forebygge.

MOTM blev idag vores keeper Magnus Torp Madsen. Magnus leverede en rigtig flot indsats på målet idag, hvor han havde en masse klasse redninger, støttede sine holdkammerater med sit taktiske overblik, og i hvert eneste minut satte en høj standard for os alle.