Menu

U13 med super træningsweekend

image
Jesper Eriksen
21. november 2022 kl. 13:41
Orifarm Øens Hold Cup i Kværndrup.

Fredagen startede desværre lettere stressende idet begge keepere måtte melde fra grundet akut sygdom og skade.

Det skulle dog ikke stoppe drengene som tog en tilkæmpet sejr fredag, gjorde rent bord lørdag og gik fra banen idag/søndag med en uafgjort.

Rent resultatmæssigt klarede drengene det suverænt, og vi må indrømme vi nok er klar til at rykke op til næste gang.

 

Fokuspunkterne under hele turneringen var at holde fokus på vores possession.

Vi skulle arbejde med at få ro på, og turde være tålmodige på bolden. Derudover skulle vi fokusere på at bruge hinanden mere og spille os fri, fremfor at køre selv.

Her skal drengene have en kæmpe ros for arbejdet med dette, for ikke nok gjorde det at vi havde mere energi, vi fik også lavet nogle ekstremt flotte mål hvor vi spillede simpelt, hurtigt og effektivt.

 

Oven i de udfordringer/opgaver drengene fik her, så blev flere også sat på mere uvante pladser, og her kan vi sige det har vist noget nyt hos nogle af spillerne og virkelig løftet deres spil.

 

MOTM/MOTW blev denne gang Tristan Sander Kildemoes. Tristan stod op for holdet og tog ansvaret for at være Keeper i alle turneringens kampe. Ikke nok med han var god på målet var han også en kæmpe støtte i de pressede situationer med bolden på egen banehalvdel, og derudover hjalp han alle meget med sit overblik og kommunikation.