Opgør mod Dalum
U13 spillede idag/søndag sæsonens sidste kamp.
Der var lagt op til spænding idet vi idag havde muligheden for selv at afgøre om vi blev nr. 1 i vores pulje eller måtte blive 2’er pga Målscorer.
Dalum var dagens modstander, en lokal rival.
Kampen starter vi rigtig godt ud ved at score 2 mål i de første 6 minutter, og her ligner det en kamp der kan gå hen og blive en sikker sejr, men Dalum får hevet godt op i sig selv og presser på.
De scorer i 14’ minut på en forsvarsfejl hvor vi undervurdere deres angriber, og i 20’ minut levere Dalums angriber et spark meget få keepere havde taget og scorer til 2-2.
Herfra ligger Dalum godt på kampen, men vi holder dem fra store chancer. Vi kommer fortsat igennem i momenter med rigtig flot opspil, men vi bliver for stresset og får ikke udnyttet de chancer vi får skabt.
I halvlegen snakker vi om at vi ikke må lade presset gå på os, trods der var en del mere at spille for end normalt, var det en kamp som alle andre.
I 2.halvleg sidder vi mere på spillet og vi kommer frem til mange chancer, men bolden ville bare ikke ind mere i denne kamp.
Defensivt holdte vi Dalum i kort snor efter at have lært det på den hårde måde i 1.halvleg.
Kampen ender uafgjort 2-2. Men denne uafgjorte var nærmere en sejr for drengene da den lagde os som 1’er i puljen.
Kæmpe ros til hele truppen. De har gennem sæsonen virkelig givet den gas på træningsbanen, og dette er skyld i at vi har leveret i de gode resultater på det seneste og mest vigtig af alt har skabt en rigtig stor udvikling hos dem alle.
MOTM blev idag vores keeper Magnus Torp Madsen som leverede en toppræstation. Mange flotte redninger, og en kæmpe støtte for holdet med sin kommunikation og sit overblik.