Menu

U13 deltog i Marienlyst søndag

image
Jesper Eriksen
19. september 2023 kl. 06:56

Det absolut første 11-mandsstævne skulle prøves af, og alle drenge var super spændte, da de længe har venter på denne dag skulle komme. Vi spillede 2 puljekampe + 1 krydskamp. 2x20 min.

 

Dagen bød på 3 svære modstandere, som på papiret spiller et niveau over os selv. Alle 3 modstandere havde erfaring med 11-mands, hvor vi var nybegynderne i klassen.

 

Kamp 1. OB-Esbjerg 1-1

 

Vi er en smule små-nervøse, og Esbjerg er gode til at spille den rundt om os. Vi kommer bagud 1-0, men holder dampen oppe hele kampen. Vi kæmper os tilbage i 2.halvleg og udligner til 1-1. Vi var godt tilfredse med uafgjort set ud fra at det vores første 11-mandskamp.

 

Kamp 2. OB-AFA Copenhagen 0-3

 

AFA Copenhagen, som overlegent vandt hele stævnet pressede os i bund fra start, og vi spiller en solid defensiv kamp, hvor alle mand knoklede en fysisk indsats for at holde AFA fra fadet. Vi taber 0-3, men vi er overraskede over vores eget niveau, og at vi kan følge med.

 

Kamp 3: OB-Marienlyst 2-2 ( OB vinder i straffesparkskonkurrencen)

 

En kamp om stævnets 3. plads skulle afgøres mod rivalerne fra Marienlyst, da begge hold var blevet 2’er deres i puljer. Der hærgede en hvis respekt for Marienlystholdet, som har vundet alle deres kampe stort i liga 2. Drengene gik til opgaven med fuld musik. Vi finder hurtigt ud af at vi sagtens kan være med og dominere det meste 1. halvleg. Vi kommer fortjent foran 1-0. Marienlyst kommer på 1-1 og scorer desværre til 1-2 på en dødbold lige inden halvleg. 2. halvleg starter vi fint og presser Marienlyst og scorer til 2-2. De sidste 10 min. Er det Marienlyst som presser os, men heldigvis fløjter dommeren af og det skal afgøres på straffe. Vi scorer 1 mere end Marienlyst, og drengene tager en skøn 3. plads med hjem til Ådalen trods nogle hårde kampe.

 

Trænerne er stolte over at se drengene knokle, trods svære betingelser, og ingen erfaring i 11-mandsspillet. Vores brede trup gør, at kan holde momentum fysisk i alle kampe, hvilket tegner godt for fremtiden. Vi indkasserer 5 ud af de 6 mål i mod os på dødbolde, så der helt sikkert noget at arbejde med.

 

En fed dag på kontoret.

Luk