27. maj 2021 kl. 10:35
Viste mandsmod ved Storebælt

Onsdag aften stod den på et opgør i den fynske U19 Liga3 række

Spillested: Nyborg Idrætscenter

OB kommer godt fra start mod et godt spillede Nyborg hold, desværre får striberne ikke udnyttet 2 store 100% chancer og kampen begynder at bølge frem og tilbage og resultatet af det, er at Nyborg bringer sig foran.

Desværre får vi 2 gule kort og med 2 mand i undertal i en periode, er det klogt forsvarspil som gør at Nyborg ikke får scoret yderligere.

I slutningen af halvlegen kommer Casper Hjortebjerg til en friløber, som han smart lobber over målmanden 1-1 og pause.

Pausen

Vi snakker om at vi spiller for langsomt og varmer bolden for meget.

2.halvleg

Selvom vi får ændret lidt på tingene, er det Nyborg som bringer sig på 2-1, og OB bliver ved med at brænde store chancer, netop indstiftede Mads Drechsler Matthiesen giver nyt håb med sin udligning

Et flot spark fra venstre side op i modsatte hjørne af målet

Nu var der endnu mere tro på at vi kunne tage alle 3 point, Kasper Hansen tager en dribletur midt fra banen, ind i feltet og scorer med et følt venstreben spark 2-3 som også bliver kampen resultat.

En fortjent sejr, som aldrig burde have været i faren med de chancer vi brændte i 1. halvleg