29. september 2023 kl. 17:34
Sejr med hjem til Odense

Liga 3-holdet var torsdag aften til fyraftenskamp i Nørre Aaby.

Nørre Aaby meldte afbud til det første opgør, så det var lidt et åbent spørgsmål, hvad der ventede os.

Vi kommer lidt mageligt fra start - måske påvirket af sidste weekends sejr i topopgøret mod Marienlyst. Nørre Aaby vil gerne spille med og viser stor løbevillighed og kampgejst i starten af kampen. Vi har derfor svært ved at spille os frem til de helt store chancer, så der skal et frisparksmål til at bringe os i front efter godt et kvarters spil.

Herefter taber Nørre Aaby lidt af gejsten, mens vi træder speederen i bund, hvilket resulterer i flere chancer og yderligere to mål i første halvleg efter hurtige og effektive aktioner i og omkring Nørre Aabys felt.

I 2. halvleg fortsætter vi i det høje tempo og via hurtige kombinationer kommer vi hurtigt på 4, 5 og 6 - 0.

I den anden ende er Nørre Aaby ikke uefne, men en over vågen og opbakkende defensiv sørger for, at vores keeper i dag ikke må ud i en eneste redning.

Mod slutningen af kampen fortsætter vi dominansen, men med dalende koncentrationen i Nørre Aabys felt, ender det med en komfortabel 6 - 0 sejr med alle målene scoret i den midterste del af kampen.

Alt i alt endnu en rigtig stærk kamp af Lige 3 holdet, der ser frem mod mødet med de store drenge fra Allesø på søndag.