Onsdag stod den på topkamp mod Svendborg.
Rigtig godt vejr, måske endda lige en tand for varmt til fodbold, men når puljesejren er på spil, så kan man alligevel godt give den lidt ekstra.

Kampen starter med OB I fuldkommen Kontrol.
Vi sidder på spillet og får presset dem langt tilbage, hvor de kun kan true os på lange bolde.

Et solidt OB forsvar afviser dog alt i den perioden og istedet er det offensiven som slår til

Kevin tager en solotur efter en bolderobring på deres back, dribler han to Svendborg spillere og sparker bolden ind bag er sagesløs målmand på kanten af feltet

Vi fortsætter presset og burde også have scoret 1 eller 2 mere de efterfølgende minutter, men gør det ikke, hvilket koster.

Efter 12 minutter scorer S.f.B til 1-1 på et rigtig flot angreb med en dyb stigning til sidst 1-1

Svendborg når ikke at få armene ned før Malte scorer på et flot frispark, hvor han langt udefra ser keeperen står langt ude af sit mål - flot overblik 2-1

Herefter bølger kampen lidt mere frem og tilbage, dog med os i kontrol.

2. halvleg fungerer det slet ikke på vores præmisser.
S.f.B presser højt og lykkedes rigtig godt med at lukke os ned.

De første 25 minutter er meget en overlevelses kamp.
Vi holder stand og får bedre fat de sidste 10 minutter, hvor vi får et par rigtig store chancer til at lukke kampen, men deres målmand redder flot ad flere omgange.

Kampen ender altså 2-1 til os, hvor begge hold kunne og burde have scoret flere mål, hvis det ikke var for begge målmænd.
Rigtig god fodboldkamp, hvor begge hold sad på en halvleg hver.

Med resultatet har U14 Liga 3 vundet rækken inden sidste kamp!

Nu gælder det Marienlyst lørdag, hvor en sejr umiddelbart betyder, at man rykker direkte op i Liga 2B efter sommerferien.

Kampens spiller blev Mads efter endnu en super præstation.