Menu

Topkamp i U19 Liga 3

image
Jesper Eriksen
06. juni 2023 kl. 07:33
Det var topfodbold i vente da TPI, som lå på 3.pladsen i Puljen, besøgte OB.

Til kampen havde vi fra trænerteamet, valgt at have mere fokus på det defensive, da vi havde haft ørene i maskinen runden forinden... og det skal siges at det gav potte.

Det var fantastisk vejr som dannede rammerne i Ådalen, og det var også derfor begge hold kom til enighed om at holde vandpauser til dagens kamp. 

 

1.halvleg igang, og det var med OB mest på bolden fra start, hvor et TPI hold var mere afventende og prøvede med de lange bolde. Med OB mest på bolden, fik vi også ret hurtig skabt en ret stor chance, som dog ikke blev scoret på. 

Vi skulle derfor frem til det det 12 min, hvor der dog var gevinst. 1-0 til OB.

Målet: Bolden blev spillet godt fra side til side, hvorefter den bliver spillet midt på. Bolden kom ud på Ahmed, som var kommet frem, som derefter sendte den dybt til Schousboe som tager en 1v1, vinder duellen, og sender den tørt forbi målmanden.

Efter føringsmålet var det stadig mest OB på bolden, det resulterer også i at TPI går lidt mere til os.

Vi får et gult kort i 34 min. Vi havde måske set 2 frispark begået på os inden det gule, men det er dommeren som dømmer. TPI meget på bolden, dog uden at få skabt de store chancer... vi går derfor til halvleg foran 1-0, til trods for store chancer både i over-og undertal... 

 

  1. halvleg meget af det samme som 1. Vi får spillet den rundt og prøvet at spille chancen stor, dog med en meget god TPI målmand som gør det svært for os.

Efter en 20 min får vi dog bolden over stregen! MÅL? Nej/dommeren står ved midtercirklen og har svært ved at se målet, da bolden ikke får nettet til at bevæge sig. Mange af spillerne omkring målet var ellers stoppet op. kampen forsætter på 1-0. Og momentet efter sender TPI en lang bold af sted, vores forsvarspiller tackler, og dommeren vurdere han tager spilleren med og ikke rammer bolden, endnu et gult kort... og endnu en gang i undertal. hurtigt hvordan vi gik fra næsten 2-0 til nu 10 mand på banen..

TPI får derfor skabt lidt mere da de er i overtal, men Noah er sikker inde på stregen og i feltet og han bliver ikke passeret imens vi er i undertal.

Da vi bliver fuldtallige, er det nærmest i sekundet vi bliver 11 mand igen, får Ibrahim en bold i dybden, hvorefter han bliver tacklet og nedlagt i feltet.

 

10 min igen og drenge er begyndt at mærke solen, varmen og de 20 min i undertal så der skiftes lidt ekstra ud.

Dette betyder at vi sender Giulio på toppen, som ellers normalt spiller VB, men han fik 20 min på toppen i første kamp og scorede, så han fik muligheden igen. og han leverer igen!

Giulio får lukket kampen til 2-0 da Ibrahim får lavet et godt forarbejde og får brugt en 2-3 chancer på at passere TPI-keeperen uden held, dog resulterer det i at Giulio fox-in-the-box, står hvor bolden falder ned og banker den ind i et 'tomt' mål. 2 min igen.  2-0!!!

 

De sidste 2 min skete uden den store dramatik, og vi vinder 2-0 og får dermed turneringens 2. clean sheet.

 

 

Vi kommer dermed op på 13 point sammen med 4 andre hold efter 8 kampe og en "delt" 3. plads.

Luk