U13 liga 2 i Svendborg

Svendborg-OB 0-2

30" 0-1 Arthur Andersen

38" 0-2 Victor Bøg

På en stormfuld lørdag gæstede vi Svendborg, som vi kender ret godt. Svendborg er dygtige til at spille med bolden, og det mærkede vi især i 1. halvleg.

1.halvleg

Var en rodet affære.

Vi ligger for langt fra vores mand, og Svendborg kan spille udenom os i trekanter.

De når dog aldrig ned til vores mål, da vi defensivt står solidt.

Vi får bremset deres opspil i tide, og bliver mere og mere farlige i den anden ende.

Vi mangler desværre den sidste coolness foran målet, og afslutningerne bliver halvhjertet. Svendborgs forsvar spiller også en god kamp, men et lop over deres bagkæde gør at vores angriber kan prikke den ind til 0-1 før pausen.

2 halvleg.

En opsang i pausen om at vi skal stå meget mere tæt mand-mand og være fysiske i duellerne!

Det gjorde, at hele 2. halvleg forgik på Svendborgs banehalvdel.

Drengene var agressive og gik til den.

Vi scorer et flot mål med et lob hen over målmanden.

Vi har en del chancer, men det forbliver 0-2, og bryster os ved at slide en sejr med hjem til Ådalen.

Ikke den flotteste kamp vi har spillet, men når spillet ikke kører, så er der ikke noget i vejen med vores arbejdsindsats.

Vi hæfter os ved, at vi står godt defensivt, og Svendborg reelt set ikke har et skud på mål i hele kampen.

Samtidig skal vi scorer på vores chancer. Der til må vi tage hatten af for Svendborg, som kæmper en flot kamp defensivt, selvom de er presset tilbage i 2 halvleg.