Det blev til en tiltrængt, velfortjent og tilkæmpet sejr på 3-0.

• Enhedspres, vi skulle fokusere på at presse sammen og fornuftigt, og ikke flyve rundt alene.
  • Dernæst holde fast i væres progressive udvikling, og virkelig vise OB DNA.

Vi starter meget aggressivt og kommer til mange store chancer.

Men får dem desværre ikke i nettet, da Ikke får udfordret Årslev keeperen nok.

Men trods de mange missede chancer blev vi ved med at kæmpe. Og det gav pote da August sparkede en placeret bold forbi keeperen.

Første halvleg ender 1-0 til os, og presset efter de mange mislykkede angreb begyndte at vise sig på banen.

En god peptalk, taktisk snak og dybe vejrtrækninger i pausen fik os tilbage i spillet igen.

Vi spillede vores spil, og idet kampen lakkede mod enden, var vi over legene på formen, Årslev blev meget trætte, og vi stoppede ikke med at angribe.

Og til sidst gav det pote da August leverede hele 2 mål mere!

Slutresultatet lyder 3-0 til de stribede. Havde vi koncentreret os en anelse mere, og haft en anelse mere held med os havde dette være en målfest. Så det skal vi arbejde på træningsbanen.

Efter kampen diskuterede vi om vi ramte vores målsætning idag, og det var både trænerteamet og spillerne enige om, at det var en rigtig god indsats. Vores enhedspres fandt vi meget af på banen, men vi faldt desværre også ud af det i stressede momenter.