Sejr i Svendborg til U13

01. november 2022 kl. 07:39
U13 spillede lørdag ude mod SfB.

En kamp hvor vi var spændte på hvad vi skulle møde ud fra efterårets blandede resultater fra modstanderen.

En ting var dog sikkert, vi ville kæmpe for endnu en sejr mod dem, og spille bedre end sidst.

Sidste runde vandt vi en tæt kamp, men her fik vi ikke spillet på vores præmisser.

Det skulle være anderledes idag, vi ville gerne vinde, men målet var at spille kampen på vores præmisser, uanset hvad. Modstanderne måtte ikke styre hvordan vi spillede kampen.

SfB var mødt op med en anelse stærkere trup end sidst, det kunne vi godt mærke fra kampstart af, men ikke længe gik der før vi fik hevet os selv op og lukket godt ned for deres “nøglespilleres” effekt på kampen.

Vi spiller vores spil, og kommer til mange gode chancer i første halvleg.

Vi spillede simpelt, fandt hinanden og viste at vi turde tage de chancer vi fik, som resulterede i at vi gik til halvleg med 0-3.

Anden halvleg ville vi fortsat klø på, men derudover fokuserede på ikke at tabe anden halvleg som vi gjorde sidste gang.

Og her blev det tæt. SfB havde fået gejsten op, og får scoret 2 mål på os, hvor vi desværre faldt lidt ned i kuldkælderen over dette i momenter, men vi endte med at holde ved og kæmpe trods vi manglede de sidste marginaler i slutspillet.

Anden halvleg ender uafgjort, så lidt en succes var vores målsætning her.

Kampen ender 2-5 og vi får lagt muligheden for at hedde puljevindere i egne hænder.

Generelt rigtig god indsats fra hele truppen.

Vi spillede på vores præmisser og dominerede størstedelen af kampen, og de mål vi fik leveret, dem vil vi huske længe!

MOTM blev Thore Gade Elm som spillede en af sine bedste kampe længe. Gejsten var høj idag og Thore var en kæmpe fighter på banen idag! Defensivt med flere kritiske tacklinger, og offensivt en masse chanceskabelse og 1 fremragende mål.