Vejret var godt, og varmt, så der var lagt op til en spændene kamp i toppen af rækken.
Vi i trænerteamet var spændte på hvordan varmen ville sætte sit præg på dagens kamp og truppens energi/indsats.
1. Vise sult og dominans.
2. Spille fornuftig possession.
3. Vise beslutsomhed.
4. Kvalitet og bevidsthed i slutspillet.
Kampen starter godt, vi spiller utroligt flot sammen og har flere gange en masse fine 1-2 spil situationer hvor vi løber for hinanden. Samt viste drengene sin gode fornuft med hvornår vi skulle spille roligt og vise fornuft, og hvornår vi skulle sætte fart.
Niko Mehic lægger ud med at smide keeperen en hård bold som næsten kun han kan levere, og den evner han ikke at tage. 1-0. Herefter fortsætter vi væres spil, spiller bolden godt rundt, vider variation, skaber mange chancer og her kommer Niko igen på måltavlen da han med sit dårlige højre ben vælger at halvflugte den op imod krydset hvor den banker på overlæggeren og går ind. Træningen har givet pote.
Matti Loftsgaard, kreatøren på venstre kanten ville også være med på tavlen så han begynder at udfordre mere og mere og får os på 3-0 inden halvlegen.
I halvlegen snakker vi om vores succeser, og drengene for stor ros fra trænerteamet.
MEN! Vi kan mere, og skal mere. Vi snakkede også om at trods vores dominans kunne Middelfart stadig være farlige hvis hi begyndte at føle os tilpas.
Middelfart fanger os en enkelt gang på hælene, men set Det tog drengene med, og vi fortsætter samme dominans i 2. Halveg til trods vi spiller 1 i undertal hele halvlegen.
Hele 5 mål levere drengene fordelt på Matti Loftsgaard med 1 mere, August Hummelshøj med 2, Niko Mehic med sit 3., og Thore som befandt sig i sit es lukker kampen til 8-1.
En super flot kamp, den bedste indsats vi længe har set af drengene.
Vi rammer alle vores fokuspunkter i dagens kamp, og snupper en stor sejr med. Det kunne ikke være meget bedre.
MOTM var en af de sværeste længe at udvælge, rigtig mange gode indsatser i kampen, men Matti Loftsgaard løb med den idag. En stærk udfordrer, men også en fremragende kreatør, uden at opgive sine defensive pligter.