På besøg i det Sydfynske

20. maj 2023 kl. 08:19
U19 Liga 2: SFB – OB 1-2

Kl. var 16:15 i Ådalen, hvor 10 kampklare spillere var mødt op.

En smuttur forbi Netto, for at købe snacks til spillerne, da kampen først startede kl. 18:30...

I Svendborg kl. 17 og oplagte. Der var taget højde for modstanderens taktik, hvis de skulle stille i en 3-4-3, så kunne vi matche.

Kampen var knap fløjtet igang, inden vi havde en kæmpe mulighed. men det skulle vise sig at vi allerede scorede på vores næste chance!

En erobring ved forsvaret, hvor der blev spillet kort, og Lukas Olsen sendte den dybt til Hatgar som løb chancen stor og bum 1-0 maksimalt 2 min spillet.

Efter det stod SFB med meget af spillet, men med et OB-hold som fik repareret alt de kom med.

En god power på midtbanen og gode defensive aktioner, blev kronet med et mål efter hjørnespark, hvor Findsen rammer Trier perfekt. 2-0

1. halvleg forsatte med SFB mest på bolden, men med et OB hold i kontrol.

Hatgar havde nogle gode driblinger, og drenge var meget direkte i spillet. lidt for direkte nogle gange.

Dommeren valgte at give SFB et tvivlsomt straffespark og så stod der desværre 2-1 og så blev det spændende at se om målet ville give fornyet energi til Svendborg. 1. halvleg endte efter god fight 2-1.

2. halvleg stod på en masse fight, vi justerede så vi skulle spille mindre direkte og holde bolden noget mere.

Efter ca. 10 min spillet gik vi over til 3-4-3 grundet skader, det var en formationsændring som ikke fik den store betydning for kampen.

2. halvleg var uden mål, men vi kunne måske godt have lukket kampen med et mål til 3-1, men vi manglede lige det sidste.

Kampen var meget intenst og det var svært at sidde stille ude på sidelinjen helt til det sidste.

MEN drengene holdt ud og fik fightet sig til 3 point af "de nemme" med hjem til Odense.