Nederlag hjemme til Tåsinge

image Efter fredagens sejr i Svendborg, var det søndag Tåsinge som var på besøg hos os.
20. september 2022 kl. 07:51

Vi aftalte at der skulle vises samme energi og vildskab så der kunne følges op på den seneste flotte kamp.

Vi starter okay og spiller godt rundt om dem med nogle gode løb og rigtig fin bevægelse hvilket skaber 2 meget store chancer, kort tid efter får vi scoret til 1-0 som også bliver pauseresultatet.

Fra anden halvlegs start vender kampbilledet sig og vi begår sygt mange fejl og løber konstant i offside, de ser ud til at have læst vores spil og er også kommet ud efter pausen med en vild tænding og vinder næsten samtlige dueller.

Tåsinge presser hårdt på og får først udlignet og efterfølgende bragt sig foran 1-2

Med små 10 min. igen satser vi lidt og får skabt lidt spænding med nogle gode angreb, men spændingen udebliver og kampen tabes desværre 1-2

Vi havde ikke rigtig samme niveau som sidste kamp og taber fortjent nok til et hold med power og aggresivitet