Menu

Matchday U15

image
Jesper Eriksen
11. september 2023 kl. 07:09
Sikken en søndag 2 kampe, hygge og landskamp i Ådalen.

U15 Liga 3 

OB - Båring/Nr. Aaby 

1-2

U15 Træningskamp 

OB - Fjordager 

4-3

Landskamp i OB Café

Finland - Danmark

0-1 

Søndag startede med et besøg af Båring i vores Liga 3 kamp. 

En kamp hvor vi sidder på langt det meste og selvom vi går til pause 0-0 har vi en rigtig god mavefornemmelse da vi klart er det hold som får skabt de største og farligste situationer.

Det giver en fortjent føring på 1-0 men som så ofte før får vi ikke lukket kampen i vores gode periode og i stedet for løber gæsterne afsted med en lidt ufortjent sejr.

Sådan er fodbold og det gør lidt ondt 🥹

Langt hen af vejen holder vi ellers de aftaler der er lavet, vi skal dog være bedre til at få flere folk med frem når vi angriber 

Der ud over skal vi på træningsbanen og finde mod til at søge/vinde duellerne på hjørnespark - idag har vi minium 10 hjørne, hvor bolden ligger perfekt men vi får ikke ram på bolden.

Motm: Frederik 💪

 

Kort tid efter var humøret dog i top igen 😅 og denne her gang fik vi besøg af Fjordager til en træningskamp med nogle blandede hold da både gæsterne og os selv har nogle store trupper. 

De resterende drenge som ikke deltog i Liga kampen fik masser af spilletid og denne her kamp var en smule mere livlig hvor hvert hold skiftes til at have føringen.

Der blev scorer nogle flotte mål og der blev virkelig gået til den i alle dueller.

Motm: Nicolai 💪

 

Foruden de 2 kampe stod resten af dagen ellers på hygge, bold i hallen samt spisning og landskamp 🇩🇰🤘i OB Café

 

Tak for en god dag

 

Luk