Kvalkamp blev endestation

16. juni 2021 kl. 21:45
U14 liga 3 tabte opgør til Grenaa
Onsdag aften stod den på kvalkamp på neutral bane i Horsens mod Grenaa IF

Kampen startede rigtig fint fra vores side, med os på bolden og flere halve chancer, dog uden det bliver rigtig farligt.

Standard situationer afgørende
Desværre for os, så havde vi glemt hvordan man forsvarer sig på hjørnespark...
3 mål bliver det til for Grenaa i løbet af første halvleg. Alle på hjørnespark, hvor vi simpelthen ikke kan finde ud af at losse bolden væk.

De kunne også have scoret yderligere 1-2 på hjørnespark, men gør det heldigvis ikke.

Drengene bevarer dog fatningen og modet og får reduceret ca. 5 minutter inden halvlegen til 1-3 efter et flot angreb, som Elijas afslutter.

Anden halvleg bliver fuldstændig på vores præmisser, hvor Grenaa  kun kommer frem til halve chancer, mens vi sidder fuldstændig på bolden.

Især de sidste 15 minutter brænder det på foran Grenaa's mål og Malte lykkedes også med at score med 4 minutter igen.
Herefter har vi 2 hjørnespark, som forsvarsspillere fra Grenaa redder på stregen. Øv.

Samlet har vi vel 6-7 store chancer og en masse mindre chancer til at score, især til sidst, men ind ville bolden ikke.
Vi var klart det bedste hold i åbent spil qqmen Grenaa var simpelthen bare bedre på dødbolde.

Rigtig fint indsats af hele holdet og en sindssyg god sæson fra dem. Sådan føltes det måske ikke lige nu, men de kan stadig være stolte af dem selv.