Fredag aften stod den på U14 kamp

Der var dømt topkamp i Marienlyst mellem nummer 1 og 3 i rækken.

Det var samtidig vores første kamp i 27 dage efter at skulle sidde over og aflyste/rykkede kampe.

I mellemtiden havde Marienlyst spillet 3 kampe, så vi vidste det ville blive svært med spillet.

Vi fik desværre ret. Det blev en kamp, hvor vi næsten aldrig kunne sætte 4 afleveringer sammen fremad i banen, hvilket blev tydeligt helt fra start.

I stedet blev tilskuerne vidner til en kamp, hvor begge hold gik til stålet, hvor dommeren havde lagt en linje som betød, at man godt måtte gå hårdt til hinanden.

Marienlyst kommer desværre hurtigt foran 1-0 på et frispark langt ude fra, som lander i feltet, hvorefter de prikker den ind.

På samme måde scorer vi efter 10 minutters spil til 1-1.

Der kom halve chancer, men ingen store chancer yderligere i første halvleg.

Pausesnak

I anden halvleg kommer vi bagud efter 10 minutter på endnu et langt frispark, som de scorer på inde i feltet. Denne gang skulle det dog blive sværere at slå igen for os.

Vi sled rigtig meget med spillet, men kæmpede virkelig for hinanden, hvilket førte til halve chancer, men vi manglede simpelthen den sidste aflevering og skarphed foran mål.

Ca. 10 minutter før tid skifter vi formation til 4-4-2, hvor vi presser rigtig højt. Det fører til et frispark på kanten af feltet efter ca. 65 minutters spil. Det vælger Elijas at sparke op i målhjørnet til 2-2.

Vi vælger at presse på, selvom vi kunne risikere at tabe på en kontra, men det gav os samtidig det sidste tempo, hvor Marienlyst ikke helt kunne følge med. Efter noget kludder spil i feltet får Elijas bolden i det lille felt, som han prikker ind til 2-3 efter 68 minutter.

Elijas bliver dermed helt med et hattrick, men det var en helt vild indsats af hele holdet, hvor alle simpelthen havde ild i øjnene fra start.

Spillet fungerede ikke, men vi fik alligevel 3 point med hjem.