Grundstenene til en god kamp

10. maj 2021 kl. 07:16
U14 liga 5(1) mod TPI

Det gode vejr lagde grundstenene til en god kamp på hjemmebane mod TPI, som blev spillet i solskin med gennemsnitligt 15 graders varme.

Desværre virkede det som om, at drengene i første halvleg troede de var på ferie og ikke til en fodboldkamp.

Første halvleg har vi lidt modvind, hvor TPI var klart bedst. Faktisk har vi kun 1 afslutning hele halvlegen.

Vi lykkedes slet ikke med at spille bolden op fra forsvaret, hvor vi alt for ofte glemmer sideskifte, som vi ellers har gjort til et stort fokuspunkt for drengene. Derudover gemmer vi os bag modstanderen og tilbyder os ikke nok.

Det resulterer i mange chancer til TPI, hvor vi skal prise os lykkelig for vores målmand, som har 3-4 100% redninger. TPI får dog scoret til sidst i halvlegen til 0-1.

I halvlegen snakkede vi om, at vi var helt ved siden af os selv. Vi skulle begynde at overholde vores aftaler og kæmpe mere for hinanden. Derudover blev vi enige om, at nu hvor vores målmand havde holdt os inde i kampen, så skyldte vi ham en langt bedre indsats i anden halvleg.

Der gik ikke mere end 3 minutter, så havde vi udlignet efter et højt pres, en hurtig aflevering og et godt placeret skud. 7 minutter senere havde vi fået bolden i nettet yderligere 2 gange til 3-1 i alt. Begge mål efter fint spil inde centralt.

4-1 blev det efter 51 minutter efter vores center back tog nogle meter frem i banen og lagde en rigtig god bold til vores angriber, som sikkert scorede. Vores kantspiller ville også være med og scorede et flot mål efter 63 minutter, hvor han træk ind i banen til højrebenet og sikkert satte den ind oppe under overliggeren fra kanten af feltet.

Vi faldt lidt til sidst, hvor TPI fik reduceret til 5-2, men mere blev det ikke til.

Vi vinder 5-2 i en kamp, hvor TPI var klart bedst i første halvleg, men hvor vi bliver reddet af vores målmand, og en anden halvleg, hvor alt spillet foregår på deres halvdel indtil slutningen af kampen.