En tur i Odense NØ

13. marts 2023 kl. 08:08
U14 spillede kamp ude mod B1909.

Med nød og næppe fik vi samlet et hold som kunne spille dagens kamp ude mod B 1909 Holdet var ramt af rigtig mange afbud,  hvilket også betød flere af drengene måtte spille lidt uvante positioner på banen end hvad de tidligere havde prøvet.

Vi starter kampen flot og har vel bolden i 9 ud af 10 min, men alligevel står der 2-1 til B 1909 🤪 de er noget mere effektive end os Og så hjælper vi dem også godt på vej med nogle store personlige fejl.

De resterende 25 min af første halvleg er lidt noget rod.

Vi har en klar fornemmelse at det er små ting som gør vi ikke er foran og får talt om nogle ting i pausen vi gerne vil prøve af i anden halvleg.

I anden halvleg efter 5-10 min og en meget voldsom takling som kun giver gult, (den burde have været til direkte rødt) sætter vi os godt på spillet, får flyttet bolden godt rundt som skaber nogle store chancer, hvilket resulterer i en føring på 2-3 💪😊

I det sidste angreb laver vi så endnu en stor fejl som koster og slutresultatet bliver 3-3

Alt i alt en god kamp hvor der var mange lyspunkter som vi absolut kan tage med videre.