U14 havde 2 hold i aktion

U14 Liga 5 (1) mod Langeskov.

Det var lagt op til kamp søndag morgen mod Langeskov i rigtig godt vejr. Næsten for godt.

På grund af en masse afbud til sygdom osv, så stillede vi kun med 12 mand.

Vi havde snakket om inden kampen, at det ville være en god øvelse i at spare på energi, hvor det var muligt og at vi skulle komme flyvende fra start, da vi godt kunne blive trætte til sidst.

Det lykkedes, for da uret rundede 10 minutter stod der 3-0 til os, efter 3 rigtig flotte mål, på gode opspil.

4-0 stod der også inden pausen efter et godt indlæg fra vores back og en vågen angriber.

Efter pausen blev kampen meget tættere, dog med os i kontrol, hvor Langeskov godt nok kom mere på bolden, men aldrig kom frem til skud på mål.

Vi scorer til 5-0 ca. halvvejs inde i 2. halvleg med dagens bedste mål, hvor Christian M og Viggo fra central midtbane spiller 1-2 og hvor Viggo lobber den ind til Christian, som derefter sikkert sætter bolden ned i hjørnet.

Flot mål fra 2, som normalt spiller kant og venstre back, men som spillede central midtbane i dag.

Rigtig velspillet kamp fra vores side, hvor vi mødte en modstander, som også rigtig gerne ville spille bolden langs jorden, i stedet for de lange bolde, som vi møder rigtig mange steder

U14 Liga 5 – OBs (2) holdindsats sikrer 3 point mod Tårup IF på en solrig dag - 2:1 (2:1)

7. 0-1 TPI
27. 1-1 Gustav L. (assist: Malthe R.)
33. 2-1 Malthe R. (assist: Simon R.)

På en varm sommerdag møder OB (2) TIF for anden gang inden for fire dage. Da den første kamp endte 2-1 til fordel for TIF, blev holdet hurtigt enig om at give alt hvad de kunne for at beholde 3 point.

Dette var også en nødvendighed, da trænerteamet kun havde to udskiftere og i forvejen småskadede spillere på banen.

Allerede efter 7 minutter udnytter TIFs angriber en ubalance i forsvarskæden efter et kombinationsspil til 1-0. Derudover kommer en udskiftning af William R. (MM) og Bertram B. (HB) ikke til vores fordel og presser vores udskiftningsbænk til det maksimale. Det betød, at alle spillere måtte ofre sig endnu mere for holdet. Dette kom f.eks. til udtryk ved gode returløb og aggressivitet i nærkampe. Indsatsen blev belønnet efter 27 min., hvor Malthe R. kan presse sig igennem forsvaret efter flot kombinationsspil, som bare behøver at ligge bolden til Gustav L. til 1-1. Efter 33. min. kunne Malthe R. belønne sin indsats med et mål med assist fra Simon R. Pausestilling: 2-1.

Efter pausen var der fokus på det defensive spil og at motivere sine medspillere. Manglende kvalitet i pasningsspillet gjorde, at vores forsvarsspil blev presset, da TIF opererede med lange bolde i dybden på deres hurtige angriber. Mads W. kunne oftest forhindre afslutningen gennem stærke returløb og sit fremragende forsvarsspil. Slutresultat: 2-1.

OB (2) vinder kampen efter en stærk holdindsats og enorm viljestyrke. Fremadrettet skal der arbejdes på opbygningsspillet samt beslutningstagen v. pres af modstanderen.