22. april 2024 kl. 15:45

U13 Liga 5

OB - SUB Ullerslev 0-1

Liga 5-holdet spillede søndag hjemme mod SUB Ullerslev.

Det blev desværre til et knebent 0 - 1 nederlag trods overvægt i spil og chancer.

Vi kommer lidt ukoncentreret fra start.

Der mangler tænding og vi har svært ved at finde hinanden med simple aflveringer, hvilket også afføder et par farlige situationer i egen zone.

Som halvlegen skrider frem får vi dog tilspillet os et overtag, hvilket også udmønter sig i flere halve og hele chancer.

Vi indkasserer desværre selv det første mål, da vi ad flere omgange er for passive.

Trods tabet af 2 spillere, der må udgå i 1. halvleg, kommer vi bedre ud til 2. halvleg.

Vi får investeret mere i nærkampene, men mangler stadig skarphed i både afleveringer og afslutninger på banens sidste tredjedel.

Til sidste satser vi og får lagt et tungt pres på modstanderen.

Trods den flotte finish får vi dog ikke scoret, og vi må gå frustrerede fra banen på en dag, hvor hverken spil eller tilfældigheder gik i vores retning.

U13 Liga 2

OB-Middelfart 0-1

1.Halvleg. Begge hold begynder med god energi.

Middelfart spiller fysisk og direkte med lange bolde frem mod deres hurtige angriber.

Vi bliver straffet kort inde i kampen på en omstilling, og Middelfart stiller sig dybt og står godt defensivt. Vi forsøger at true på vores højre side med flere indlæg, men deres målmand er godt kørende og redder dem mange gange med gode indgreb.

Vi har svært ved at trænge igennem på den sidste tredjedel, og vi er frustreret når bolden ikke vil i mål.

2. Halvleg. Middelfart virker trætte, og vi får skubbet spillet mere frem.

Det samme scenarie udspiller sig som i 1. Halvleg, hvor bolden ikke vil i mål.

Vores angribere har svært ved at komme til skud, og vi dribler generelt for meget med bolden.

De få gange vi spiller med bolden bredt, er vi farlige.

Vi har mange dødbolde, men er ikke farlige nok foran mål og målmanden afværger.

Middelfart sparker alt væk og vi bruger lang tid på at genetablere et nyt angreb.

Tiden render ud og Middelfart vinder en ufortjent, men heroisk sejr, og vores drenge er top skuffet.

En dag, hvor vi egentlig kæmper, men ikke spiller fodbold.

Vi har det svært mod de hold som pakker sig.