Menu

0-0 onsdag aften

image
Jesper Eriksen
07. september 2023 kl. 13:23
Det sluttede som det startede for U13

OB U13 liga 4 kamp mod Søndersø BK.

 

Dagens fokus punkter:

  • Brug banes bredde og dybde.
  • Være bedre til at bruge vores fysik i nærkampe.
  • Være positive over for holdkammerater i modgang.

 

I 1 halvleg er en meget lige kamp set på chancer. Vi er meget spilstyrende  og har bolden meget, som vi gerne vil være. vores chancer kommer efter opspil hvor vi spiller tålmodigt og bredt på de først 2/3 af banen. Modsat er Søndersø effektive i deres omstilling og spiller ofte med lange dybe bolde. 1 halvleg slutter uden scoringer.

 

2 halvleg bliver vi endnu mere spilstyrende og begynder at ligge et stort pres på Søndersø, som kun enkelte gange bliver farlige når de fanger os i en omstilling. Lidt heldige er vi da dommeren ikke ser bolden krydse linien i OB målet på en tilfældig afslutning der snydervores keeper. 

 

Modsat er vi også uheldig at dommeren ikke ser bolden inde i søndersø målet, da bolden spring ud af målet efter at have ramt de hjul der er monteret på målet.

 

Set gennem hele kampen er vi på den sidste1/3 af banen meget febrilske i vores bold omgang. Vi skal være bedre til at holde på bolden og være bedre til at ramme vores holdkammerat.

 

kampen ender uden mål hvilket spillerne var frustreret over. Men spillerne skal have ros for der kan sættes flueben ved alle fokus punkter. Gennem hele kampen formår vi at spille på hele banens bredde, mens vi forsøger at finde medspiller i dybde. lykkedes dette ikke, vender vi tålmodigt spillet via forsvaret. Vi er god til at bakke hinanden op i modgang og taler pænt til hinanden. Vi ser i dag at vi rent fysisk er godt med i nærkampene, hvor vi vinder størstedelen. Når vi ikke vinder dem er vi klar til at følge op på anden bolden.

 

Tak til de drenge som kom fra træningen og bakkede deres holdkammerater op, det gik ikke ubemærket hen.

Luk