Menu

Sæsonafslutning OB Old Boys10

image
Jesper Eriksen
21. november 2022 kl. 10:19

Fredag aften rundede OB’s Old Boys10 sæsonen af med et sæsonarrangement med god mad og drikke, diverse kåringer og en fodboldquiz, der var præget af større korruption, end da Rusland og Qatar fik tildelt VM i henholdsvis 2018 og 2022.

 

En velsmagende menu bestående af tarteletter med hønse- og aspargesfyld til forret, flæskesteg med hvide og brune kartofler, brun sovs og rødkål som hovedret og risalamande med kirsebærsovs lagde den kulinariske bund for begivenhederne. Kombineret med øl, rød- og hvidvin fik maden humøret i top og der blev snakket både alvorligt og mindre alvorligt imellem retterne.

 

Mellem hovedretten og desserten blev Casper Kruse kåret til Årets Spiller, Bakary Bojang blev hædret som Årets Topscorer og Henrik Hansen vandt en præmie for Årets Mål. Asger Torning blev kåret til Årets Kammerat. Tillykke med kåringerne til alle fire.

 

I fodboldquizzen blev deltagerne delt op i fire hold, baseret på alder. Quizzen var udformet som en Jeopardy-quiz med fodboldkategorier, og det ældste hold lagde ud med fynd og klem og tog teten fra start. Desværre gik holdet lidt i stå; internt på holdet var der efterfølgende enighed om, at skuffelsen og at blive voldsomt bortdømt i et spørgsmål i kategorien Engelsk Fodbold, havde chokeret gruppens medlemmer så voldsomt, at det gik ud over præstationen efterfølgende. Appeller om VAR-gennemsyn og en uvildig dommerundersøgelse blev brutalt afvist, og derfra gik det stærkt ned ad bakke. Derimod kom Timmi Johansens hold stærkt ind i kampen og endte som suveræne vindere af quizzen. Stort tillykke til vinderne af quizzen.

 

Som det sig hør og bør, blev det en god sæsonafslutning og der er nu kun tilbage at holde juleferie og se frem til en ny sæson i 2023.

Luk