29. januar 2023 kl. 13:56
BBB, Svendborg, TPI & Søhus Stige

U12A hjemme mod BBB

Dagens fokus var på at være fysiske i duellerne og tålmodige med bolden.

Vi starter godt og bringer os foran på et gennemspillet angreb lige efter bogen. Drengene fortsætter presset men inkasserer desværre et mål på en misforståelse i forsvaret. Herefter bølger kampen lidt frem og tilbage. Vi har svært ved rigtig at få sat vores spil mod en aggressiv og fysisk stærk modstander.

I pausen aftaler vi, at vi skal være hårdere i duellerne, men desværre går drengene ud og gør lige det modsatte, hvilket vi bliver straffet for omgående med to hurtige BBB-scoringer. Drengene er dog supergode til at heppe på hinanden og genfinder aggressiviteten. Spillet er stadig lidt hakkende, med gutterne kæmper sig tilbage til resultatet 3-3.

En mandfolkepræstation af drengene mod en rigtig god modstander, der gjorde det svært for os at få pasningsspillet til at flyde

U 12M på besøg i Svendborg

Resultat: 2-2

1. Halvleg bliver en rodet affære for begge hold. Svendborg har et lille overtag og presser os tilbage. Når Svendborg går i pres, har vi svært ved at spille os ud af det. Heldigvis får vi lukket midten, hvilket gør, at modstanderen aldrig bliver rigtig farlig.
  2. Halvleg begynder vi at spille med bolden, hvilket resultere i nogle flotte angreb sat op helt nede fra forsvaret. Svendborg virker trætte og i de sidste 10 min. presser vi modstanderen tilbage, og forløsningen kommer 2 min. før tid hvor vi får udlignet.

En god jævnbyrdig kamp, hvor vi helt sikkert skal bygge videre på vores pasninger indbyrdes, som åbner op for flere muligheder. I stedet for altid at tænke fremad kan det være en fordel at vende spillet og åbner op modsat. Det skal være fokus til næste kamp.

U12 B mod Søhus Stige

Fokuspunkter for dagen var at skabe bredde og dybde i banen (offensivt) og at presse modstandernes spil ud på siderne, når vi ikke havde bolden.

1. Helveg sidder vi på spillet. Vi har meget boldbesiddeose, men mest på egen banehalvdel. Vi har problemer med at få bolde op til vores angribere. Efter en tæt halvleg står det helt lige.

I 2. halvleg presser Søhus Stige højt fra start. De scorer hurtigt to mål, drengene bliver frustrerede og vil gøre tingene selv, hvilket betyder vi stopper med at spille bolden, og i stedet dribler selv. Efter en sløj anden halvleg ender det med et nederlag på 1-4.

Vi arbejder videre på træningsbanen

U12 C mod TPI

C-holdet spillede sin første træningskamp i det nye år mod et stærkt og godt sammenspillet TPI-hold.

Vi kommer godt fra start og giver det stærke modstanderhold god modstand. Vi holder dem fra åbne chancer tæt under mål og er også selv farlige på omstillinger.

Midtvejs i halvlegen kommer vi dog desværre bagud på et lidt - nogen vil sige meget - hårdt dømt straffespark, og inden pausen inkasserer vi endnu en scoring til halvlegsresultatet 0 - 2.

1. halvleg bliver svær for os. Vi giver lidt slip i forhold til organisationen, hvilket får den konsekvens, at det velspillende TPI-hold får for let spil og kommer for let til de målgivende chancer. Vi slutter dog af med manér med et flot mål efter et gennemspillet angreb.

Alt i alt en lærerig kamp, hvor mange nye spillere med begrænset kamperfaring fik masser af spilletid og fik en klar fornemmelse af, hvor meget det kræver at holde niveau og fokus mod en stærk modstander i en hel kamp.