Dagens fokuspunkter:
- At turde udfordre 1v1
- Beslutninger på sidste tredjedel
OB - KUU (2-3)
Vi starter faktisk udemærket ud og spiller os frem til fine chancer og spiller en meget fornuftig første halvleg som ender 2-0.
Anden halvleg falder vi lidt sammen og finder slet ikke hindanden med vores afleveringer og det ender med at blive meget kaosbold hvor vi aldrig rigtig får et øjeblik med ro på bolden og bliver desværre presset helt ned på egen halvdel og bliver straffet på diverse fejlafleveringer i forsøget på at spille ud af pres og så er Korup bare effektive og levere et godt comeback.
OB - BBB (0-3)
I anden kamp starter vi egentlig også fint ud det er for det meste os der er på bolden og finder hindanden fint, men solen stod højt og skarpt i Dalby og så snart vi begyndte at smide den ene bold væk efter den anden og kom til at løbe mere, begyndte trætheden straks at vise sig. Vi gør det svært for hindanden med vores afleveringer og får løbet nogle dumme meter og bruger kræfter som kunne være brugt mere effektivt i andre faser af spillet.
Når det så er sagt kommer vi også frem til vores chancer men en stærk målmandspræstation holder OB’s måltavle ren i denne kamp.
Dalby IF - OB (1-5)
Her til sidst var det som om at hele vendte sig på en tallerken for drengene. Vi begyndte at finde hindanden meget bedre og begyndte at træffe nogle bedre beslutninger når vi var på bolden.
Når tingene går med os får vi automatisk mere mod på bolden og vi slår nogle rigtig gode bolde i dybden og vi bliver som kampen skrider frem gode til at orientere os og kigge op inden vi træffer vores beslutning.
Inden halvleg lukker vi en enkelt ind hvor vi bliver fanget efter et angreb og vi irettesætter derfor i halvlegen at vi skal være hurtigt til at reagere og omstille os fra angreb til forsvar, hvilket bliver meget bedre i anden halvleg og vi ender med en komfortabel sejr.