U9 stævne og fodboldfabrikken

12. oktober 2021 kl. 05:36

U9-B stævne i Næsby

Lørdag formiddag på Stærehusvej

Fokus til dagens stævne i Næsby var at vi skulle være gode til det som vi har arbejdet med til træning i løbet af ugen.

OB 3 - 3 BBB

Første halvleg gik lidt til begge sider. Vi var blevet matchet rigtig godt mod det her BBB hold og det var en kamp som begge hold havde chancerne til at være mere foran til halvleg.

Vi får egentlig opfyldt vores mål om at lægge det her pres fra start og vi får fremtvunget en del personlige fejl fra BBB på deres halvdel som også resultere i 2 mål til os.

Vi halter dog lidt defensivt og lukker også 2 mål ind fordi vi kigger for meget fodbold og lader modstanderen løbe i ryggen på os.

Anden halvleg havde meget samme billede som første, det gik frem og tilbage og vi havde lige mange gode chancer og begge hold har mulighederne til at lukke kampen, men der mangler bare lidt slutprodukt.

OB 2 - 2 Næsby

Vi aftalte at vi ville prøve at fortsætte hvor vi slap i første kamp, rent spilmæssigt. Men det gjorde vi ikke rigtig i starten af første halvleg og lader også Næsby komme foran.

Men vi kommer til gengæld efter vores dårlige start og får også udlignet inden halvleg og kommer meget bedre med.

Vi begynder at overtage spillet i anden halvleg og får slået nogle rigtig lange bolde og vi går ind og er overlegne fysisk og bruger det til vores fordel.

Vi kommer foran i anden halvleg men lukke desværre et enkelt mål ind til sidst på bekostning af en personlig fejl, men det er jo hvad der kan ske.

Nr. Aaby 8 - 2 OB

En kamp til glemmebogen som der ikke er så meget positivt at sige om. Drengene var hverken fysisk eller mentalt klar til kampen og kom aldrig rigtig ud af starthullerne. Vi kommer forholdsvist hurtigt bagud med 2 og allerede her kan vi se at vi har mistet drengene lidt.

Vi gør alt hvad vi kan for at kæmpe os tilbage men vi graver os selv ned i et endnu dybere hul.

4-0 til halvleg var ikke det bedste udgangspunkt, men vi forklarede drengene at vi skulle prøve at gå ud og spille som om at der stod 0-0 og det fungerede også rimelig godt til at starte med eftersom vi score det første mål i anden halvleg.

Men vi må også bare indrømme at vi spillede mod et bedre hold og Nr. Aaby begynder kort efter at fortsætte sin målstime og vi taber kampen 8-2.

Alt i alt et stævne hvor vi som trænere prøver at se det positive i de 2 første kampe vi spillede rigtig godt mod ligeværdige modstandere og vi fik opfyldt mange af dagens mål.

Fodboldfabrikken

De spillere som ikke deltog i stævnet, havde en formiddag på fodboldfabrikken, hvor der blev hygget i et par timer