26. september 2021 kl. 08:00
Lørdag havde vi 2 hold i BBB

Vi var i dag afsted med 2 hold i B-rækken i Bellinge.

Fokus i dag for hold de to hold var at skulle arbejde sammen som hold både fremad og tilbage.

Det var vigtigt for os at drengene ikke skulle være bange for at skyde men at der skulle være noget forarbejde inden man bare skød mod mål. (Afleveringer, kombinationer etc.)

BBB 2 - 3 OB (2):

I første kamp spiller vi overall en rigtig god kamp. Store dele af kampen får de næsten ikke et ben til jorden da vi ligger et rigtig solidt pres.

Vores to brede midtbaner er som sådan rigtig gode til at støtte vores ene angriber men når det så går den anden vej igen halter det til tider hvilket også er noget af det der koster mange af vores indkasserede mål i dag.

OB (2) 0 - 3 OKS

Første halvleg var meget lige hvor begge hold har sine chancer at score på, men der var bare ikke rigtig nok kvalitet hos nogle af holdene til at få den ind over stregen.

Det skulle så vise at ændre sig i anden halvleg hvor OKS hurtigt kommer foran med 2 da vi aldrig rigtigt kommer ud til anden halvleg. Drenge er gode til at støtte hinanden offensivt men desværre ikke den anden vej

OB (2) 2 - 1 B1913

En meget todelt kamp hvor B1913 i første halvleg sidder på meget af spillet og hvor vi i defensiven bliver overmatchet både på fart og fysik. Generelt gik mange af chancerne til

B1913 og hvis vi endelig fik den havde vi problemer med at spille os ud af presset.

OB (2) 6 - 2 TPI

Vi får os en ren mareridtsstart hvor vores opspil fra defensiven går fuldstændig galt og inden for 2 min. Er bagud med 2. Det var tydeligt at drengene derfra ikke helt vidste hvad der skulle til for at vende kampen men det skulle ikke stoppe os fra at få reduceret forholdsvist hurtigt til 1-2.

Derfra og resten af kampen var der gejst på igen og vi vinder kampen på lidt en blanding af alle de gode ting der har været i dag. Samarbejde, gode pasninger, holdpres og turde at afslutte var med til at slutte dagen af med en sejr