Dagens fokuspunkter:

- Reagere / Omstilling fra angreb til forsvar

- Spil ud af pres

OB - SFB (2-1)

Vi skulle lige finde os selv de første par minutter af første kamp og står lige lidt sløvt til at starte med og kommer til at løbe  meget efter bolden. SFB er et energisk hold som løber meget og vi snakkede om at så måtte vi bare løbe endnu mere.

Vi går til halvleg og er bagud 0-1 men er stadigvæk optimistiske da vi kunne mærke at vi spilmæssigt havde bidt os ind på dem. Drengene var gode til at tage beslutninger og havde en rigtig fin balance imellem at drible og at aflevere så det blev en meget flydende 2. Halvleg som var end fryd at se. Vi fuldendte vores comeback og kunne måske også have vundet lidt mere komfortabelt efter en rigtig god anden halvleg.

Langeskov IF - OB (4-1)

Vi skulle ind og møde et Langeskov hold som vi vidste ville komme med rigtig meget fysik så det var vigtig så vidt muligt at spille os ud af problemerne i stedet for at lade dem komme ind på kroppen af os.

Vi spiller en rigtig god første halvleg på trods af at den vi er bagud 2-1. Vi gør alle de rigtige ting og får skabt en masse overtalssituationer og selv når vi er i undertal formår vi også at skabe chancer.

Anden halvleg får uheldigvis et andet kampbillede og vi begynder at hæfte os for meget på det individuelle i stedet for det som vi havde snakket om.

At de så scorer 2 mål på at vores keeper kommer på mellemhånd er der ikke noget af gøre ved men vi ville gerne have undgået at uddele taktstokken til Langeskov i anden halvleg.

Dalum - OB (1-2)

Sidste kamp ender med at blive endnu en fornøjelsesrig kamp for vores vedkommende. Dalum bliver overrumplet af vores hurtige spil, gode afleveringer og generelt bare gode sammenhold.

Vi løber rigtig mange meter for hindanden og det er rigtig dejligt at se.

Dalum vil generelt gerne gøre banen rigtig stor og måske også lidt for stor i forhold til hvad de evner og her var vi rigtig gode til at bryde nogle af de lange lange bolde og hurtigt sætte omstillinger i gang.

Men vi kender også dalums kvaliteter og de kendte også deres besøgstid i dag da de straffer os sekundet vi falder den mindste smule tilbage.

Men vi fik sejren i hus på med rigtig flot spil som drengene også fik rigtig stor ros for.

Så alt i alt et rigtig tilfredsstillende stævne med mange gode ting vi kan tage med videre. De få ting man kunne sætte en finger på er lidt tekniske detaljer som vi altid kan lære på træningsbanen men alt det som vi ikke lære der var til perfektion i dag.

U9C stævne i Munkebo

Kamp 1 mod Munkebo (2-4)

I første kamp møder vi et rigtig stærkt Munkebo hold. I den her kamp er fokusset at vi skal være gode til at tage beslutninger på den sidste 3. Del, og spille på få berøringer. Munkebo er rigtig gode i deres presspil, og de har et par hurtige spillere der gør dem farlige på omstillinger. Munkebo havde en trup på 8 mand med, hvilket gjorde de kunne presse på hele kampen. Vi kom aldrig rigtigt i gang, og vi havde svært ved at finde vores gode spil i perioder.

Kamp mod KR 70 (4-1)

Vi kommer langt bedre fra start i den her kamp, og vi er langt bedre til at tage beslutninger. Vi spiller på få berøringer, og vi spiller generelt en rigtig god kamp. Vi er rigtig gode i vores pres spil, og vi lader aldrig rigtig modstanderen komme ind i kampen.

Kamp 3 mod Nyborg (10-2)

Vi spiller igen en rigtig flot kamp, og vi er gode til kreerer chancer. Vi kommer hurtigt foran, og så mister Nyborg hurtigt lysten. Vi får lavet mange flotte angreb, som også resulterer i mange flotte mål. Dagen detalje er også at finde i denne kamp med en fremragende hel flugter mod det lange hjørne.