U12A flyver afsted

02. oktober 2022 kl. 18:30
Stærk tro på hinanden
U12 A: Hjemme mod Højby 2-0

Vi taler inden kampen om at fortsætte vores gode stime og få presset modstanderen hårdt fra start.

De første 10 minutter bliver lidt rodet og er præget af for meget klumpspil. Herefter får vi greb om kampen og halvlegen ud flyder pasningsspillet bedre og vi har mange chancer. Vi kommer foran 1-0.

I pausen taler vi om at vi ikke er tilfredse med pasningsspillet på deres banehalvdel, hvor vi dribler for meget og vi skal være mere aggressiv i duellerne.

Det sidste lykkedes godt i 2. halvleg, men desværre får vi ikke spillet til at køre som vi plejer. Drengene fighter dog godt som sædvanlig og vi har rigtig mange skud på deres rigtig dygtige målmand. Desværre glemmer vi at placere den og derfor får vi kun scoret en enkelt gang i 2. halvleg til slutstillingen 2-0.

Efter kampen taler vi om at vi er meget tilfredse med forsvarsspillet og at vi ikke lukker mål ind. Til gengæld får vi ikke pasningsspillet på den sidste del af banen til at køre, så det skal vi finde frem igen næste gang. Flot af drengene, at de på en dag hvor spillet ikke flyder, stadig fighter hele kampen og fortjent vinder