Lørdag stod på 2 kampe for U12

U12 C -TPI

Træningskamp mod TPI.

Fokuspunkter: Spilleglæde og sammenhold.

Kampen starter vi fint og spiller sammen som et hold. Vi har arbejdet meget med bevægelse uden bold og det lykkedes også fint. Vi kommer til chancer men er uskarpe foran mål, vinder en del anden bold og er i perioder gode i presspil.

Kampen var godt match og vi var dog lidt ukoncentrerede og usikre i en periode og lukker 2 mål ind

Så vi tager mange gode ting med på træningsbanen til at bygge videre på.

Vi havde også spillere med som ikke har meget kamperfaring og de fik vist at de er i god udvikling ift. at overføre træning til kamp.

Kæmpe ros til spillerne for flot formiddag i Ådalen.

U12 A - Højby

A-holdet spillede lørdag træningskamp mod Højby. Det blev en både spændende og velspillet kamp.

Vi kommer godt fra start og får en stor chance allerede i 1. minut, da vi efter højt pres fremtvinger en fejlaflevering fra Højby-forsvaret.

Herefter får Højby tilkæmpet sig et lille overtag.

Vi er dog dygtige til at holde dem fra de åbne chancer, og de få der opstår, bliver flot pareret af vores stærkt spillende keeper.

Ca. midtvejs i halvleget kommer vi foran efter et flot opstil og en effektfuld afslutning, og kort efter udbygger vi føringen til halvlegsresultatet 2 - 0 efter samme recept.

I anden halvleg er vi klart bedst mod et Højbyhold, der langsomt mister modet. Vi kommer til mange åbne chancer efter flot opspil og kampen slutter med en fortjent 5 - 1 sejr.